Volleybaltoernooi

Datum: 
24/06/2018 - 09:30 tot 21:00

Zoals elk jaar organiseert Chiro Don Bosco ook dit jaar weer een volleybaltoernooi. Net zoals elk jaar zal dit het sportieve hoogtepunt van ons chirojaar worden, en daar willen we jou ook voor uitnodigen.

Ons tornooi zal doorgaan op zondag 24 juni 2018 en vindt plaats op de terreinen van onze chiro die je terugvindt in de Gildenstraat 21 te Turnhout. De teams kunnen zich aanmelden vanaf 9.30 u, zodat de wedstrijden kunnen aanvatten vanaf 10.00 u.  Zorg dus zeker dat u tijdig aanwezig bent!

We spelen vandaag onder het welgekende motto: “meedoen is belangrijker dan winnen.” We willen plezier voor iedereen garanderen en dit betekent dat we geen ploegen toelaten die volledig uit competitiespelers bestaan.

Van sporten krijg je honger en dorst. Er is dan ook, niet alleen voor de spelers, maar ook voor de supporters, drank- en eetgelegenheid voorzien. ’s Middags kan u smullen van Hot-dogs. Onmiddellijk na de finale, vanaf ongeveer 16.30 uur, staat er u een overheerlijke barbecue te wachten, dit alles tegen democratische prijzen. Inschrijven voor onze BBQ is aangeraden, maar niet verplicht. Op het inschrijvingsformulier zal u echter ook al kunnen bevestigen als u ’s avonds mee eet.

Voor eventuele vragen kan u een bericht sturen op onze website!

Uw ploeg inschrijven kan hier: https://goo.gl/forms/bHg888WUTFP2WAMo2